fredag 13 juni 2014

Chelsea Flowershow

Chelsea Flowershow, äntligen blev det av. Med dottern som ressällskap, härligt. Vi hade några fantastiska dagar i London,  och lördag, sista dagen av CFS, var det dags. Vi tog tunnelbanan till Sloane Square, och redan där stod det en guide som ropade ut riktningen till alla besökare. Det var bara att följa strömmen.
 Vi är på rätt väg det ser man. Vi hade toppen väder men just denna dag var det både sol och regn, men det gjorde inte så mycket, då regnskurarna kom, gick vi in.
 Visst går det att blanda olika nyanser av rött.
Gillar själv mer det återhållsamma.
Lördag, sista dagen , innebar att växterna såldes. Det var många som transporterade dessa två meters Digitalis på tunnelbanan.
Det var helt klart en upplevelse, mycket att se. Mycket av trädgårdskonst som inte var i min smak Och mycket som jag gillade, som denna, ser ut som en Svensk Midsommaräng. Min kamera gav upp vid utställningsträdgårdarna, som tur är kan jag låna dotterns bilder.

Ha en skön trädgårdshelg.

2 kommentarer:

  1. Så heldige dere er som har vært der! Fine bilder derfra. Jeg tror nok ikke at jeg hadde likt alt jeg hadde sett der, for noe av det blir litt for mye av det gode ;-)
    Men det må være spennende å få sett alt som er der :-)

    God helg!

    SvaraRadera
  2. Så fantastiskt vackra trädgårdar du visar och stövlarna var ju för underbara!

    SvaraRadera